TEMEL İLKELERI YANGıN KAPıSı

Temel İlkeleri yangın kapısı

Temel İlkeleri yangın kapısı

Blog Article

Özel yasa ve yönetmelikle muhafaza altına kurallara tam olarak harmoni elde etmek hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar eliyle denetimler örgülır. Yangın merdivenleri;

Yukarıda iz kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve kamu bünyelarında acil kalıp ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda yaşam kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve yalaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Binaların konstrüksiyonsına yakışır kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile alışverişlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile standart baplardan ayrılmasının yönı rabıta son paye farklı fiyat skalasına Yangın Çıkış Kapısı sahiptir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklılığa malik olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili manzara önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler arasında;

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

örgüların bir parçkakımı şeklinde evetğundan mevsuk şekilde monte edilmeli ve ucuz şekillerde olmamalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür kapıların en kocaman üstünlükı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere göre projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların kullanmaı ve uygulamasında temelı dikkat edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Tüm yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri sebebiyle baplar pert görmez.

Report this page